Godišnji Horoskop – BIK

Godišnji Horoskop – BIK

. –

Simbol: BIk
Element: Zemlja
Polaritet: Negativan
Omiljene boje: Ljubičasta
Osetljivi delovi tela: Vrat, grlo
Parnjak u kineskom: Zmija
Vladajuća planeta: Venera
Ukrštenost/Kvalitet: Fixed
Kuća: Druga
Suprotni znak: Škorpija
Amajlija: Smaragd
Period: 20. april – 20. maj

Godišnji horoskop 2023. za Bika donosi ozbiljan susret sa prošlošću i to u skoro svim sferama života.

Glavni trend godine za Bika biće susret sa prošlošću. Ovo će se odnositi na davno zaboravljene ljude, i na dugoročne veze, pa čak i na prošle poslove ili stare projekte. Pojaviće se nostalgija, prijatna sećanja, pa čak i ideja da se nastavi ono što je izgledalo kao da je odavno gurnuto na najdalju policu života.

Profesionalna sfera će zadovoljiti one Bikove koji rade u velikim organizacijama. U karijeri, međutim, može doći do kašnjenja ili neopravdanih očekivanja, ali materijalna strana posla će zadovoljiti značajno povećanje prihoda.

Bikovi koji su u vezi odlučiće da preuzmu odgovornost i konačno uđu u zvaničan brak sa svojom drugom polovinom. Sa druge strane, Bikovi u brakovima mogu imati ozbiljne sukobe sa supružnicima, što može dovesti do pogoršanja odnosa pa čak i razvoda. Posebno kritično vreme za ovo je od početka maja 2023. do kraja leta.

Preporučljivo je ukloniti bilo kakvu ekstremnu komponentu sa planiranih putovanja: ne idite na planinarenje, ne ronite, ne skačite padobranom. Izbegavajte ekstremne sportove!

Što se zdravlja tiče, Bik treba da obrati pažnju na stanje bubrega, koji regulišu ravnotežu vode i soli u telu.

Posao
Ova godina vam donosi sijaset novih mogućnosti da se proširite i prerastete u verziju sebe kakva ste oduvek želeli da budete. Međutim, to može ići na račun vašeg ponosa. Ne možete raditi stvari na stare načine dok novo poglavlje u vašem životu počinje. Oslobodite se napetosti tako što ćete izraziti svoju potpunu istinu svima oko sebe. Očekujte da pogrešni ljudi, veze i prilike nestanu. Iako se to može činiti zbunjujućim tokom kratkog vremenskog perioda, to će vas na kraju dovesti do potpunog usklađivanja. Jača vaš društveni život, uspostavlja se mreža novih prijateljstava, što bitno utiče na profesionalni prosperitet, pa čak i na uspostavljanje trajno nove faze u karijeri. Pred vama je napredna godina po pitanju finansija i statusa.

Ljubav
Što se tiče ljubavi, početak 2023. godine biće dobar. Bračni parovi će biti srećni, a zaljubljeni bi mogli da se obavežu na ljubav. Iako je godina dobra, morate biti oprezni u komunikaciji, naročito u odnosu s partnerom. Pomračenje Meseca, u oktobru, moglo bi da izazove neka negativna osećanja. U drugoj polovini godine, prisustvo Jupitera u vašem znaku egzaltira vaše potrebe i osećanja. Iz toga može proisteći problem s okolinom, naročito ako zanemarite potrebe osoba koje su prekoputa vas. Ipak, bez obzira na izazove, godina je plodonosna za ljubavne odnose. Kraj godine biće naročito povoljan jer vam donosi razrešenja svih eventualnih komplikacija koje vas, tokom prve polovine godine, mogu mučiti.

Zdravlje
Sve vibracije koje su u disbalansu oko vas, direktno utiču na vaš metabolizam. Na zdravstvenom planu, ovo je slika kardiovaskularnih, neuroloških tegoba i visokog pritiska. Na prvom mestu važno je da se relaksirate, jer vam je psiha uznemirena.

Related posts