Godišnji Horoskop – JARAC

Godišnji Horoskop – JARAC

. –

Simbol: Jarac
Element: Zemlja
Polaritet: Negativan
Omiljene boje: Braon
Osetljivi delovi tela: Kosti, zubi
Parnjak u kineskom: Bivo
Vladajuća planeta: Saturn
Ukrštenost/Kvalitet: Cardinal
Kuća: Deseta
Suprotni znak: Rak
Amajlija: Oniks
Period: 22. decembar – 19. januar

U prvoj polovini godine Jarčevi će se naći u situacijama koje su za njih netipične, kada zemaljska logika prestane da funkcioniše, pa će umesto toga morati da se sete koncepta „intuicije“.

Oni Jarčevi koji nauče da razumeju znakove koje im Univerzum šalje imaju sve šanse da svoju godinu učine prilično uspešnom i materijalno i duhovno.

Porodični i partnerski odnosi za većinu Jarčeva biće prilično stabilni, sukobi i konfrontacije iz prethodne godine će se smiriti, što će im omogućiti da ostvare svoje dugoročne planove.

Dobre i obećavajuće vesti očekuju Jarčeve koji su zauzeti karijerom, posebno najenergičnije predstavnike ovog znaka. Finansije i prihodi posebno će obradovati one Jarčeve koji su zaposleni u oblasti građevinarstva i arhitekture. Štaviše, prihod Jarčeva koji rade u dobro uigranom timu biće znatno veći od prihoda individualista u profesiji.

Nažalost, prijatelji će Jarčevima doneti mnogo razočarenja, posebno muškarci. Neki od njih će vas neprijatno iznenaditi neodgovornošću, a neki lukavstvom i manipulacijom.

Putovanja će biti prilično uspešna, posebno ako su pažljivo planirana. Što se tiče zdravlja, posebno je preporučljivo obratiti pažnju na zdravlje pluća. Prehlada i alergijske reakcije pogodiće skoro sve Jarčeve u nekom trenutku tokom godine.

Posao
Smeši vam se mnogo više dinamike i akcije, konačno ste izašli iz začaranog kruga u kojem ste proveli prethodni period. Šta god da započnete završava se u potpunosti, više nema odlaganja, naročito od proleća. Ukus zadovoljstva biće potpun kada vam stignu vesti o pozitivnom sudskom ishodu na koji ste dugo čekali. Okruženi ste ljudima koji će vam sugerisati šta je najbolje za vas. Držite se sopstvenih procena jer vi najbolje znate šta vam je činiti. Kontakti s osobama koje se nalaze negde daleko donose priliku za rast i napredak. Druga polovina godine donosi mogućnost finansijskih trzavica, naročito ako radite s novcem. Budite oprezni u radu kako ne biste plaćali štetu koja je nastala greškom drugih ljudi. Sve nedaće finansijskog karaktera su kratkotrajne, a od njih vas može sačuvati osiguranje ili ušteđevina koju čuvate za vanredne situacije.

Ljubav
Godina je dobra, naročito za Jarčeve koji su već u ljubavnoj vezi. Neki će se odlučiti na brak ili će na neki drugi način oplemeniti partnerstvo. Oni koji su slobodni, mogu pronaći svoje srodne duše. Bračni parovi će veći deo godine uživati u stabilnom ljubavnom životu. Osim toga, porodični Jarčevi mogu imati i probleme s decom ili drugim članovima svoje porodice, a za to će im biti potrebno dosta strpljenja. U svakom slučaju, provedite kvalitetno vreme sa ukućanima kako biste lakše razumeli šta je to što se dešava u njihovom životu jer ćete, od jeseni, biti primorani da se uključite u rešavanje problema koji nisu vaši, pa samim tim na njih niste ni računali.

Zdravlje
Protekle dve godine bile su ispunjene promenama na ličnom planu. Ove godine, vreme je da se pozabavite svojim zdravljem. Put do toga popločan je ozbiljnim duhovnim radom, jer sve tegobe koje vam dolaze, stižu iz glave. Osim toga, prekontrolišite pluća.

Related posts