Godišnji Horoskop – LAV

Godišnji Horoskop – LAV

. –

Simbol: Lav
Element: Vatra
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Zlatna, narandžasta
Osetljivi delovi tela: Srce, kičma
Parnjak u kineskom: Majmun
Vladajuća planeta: Sunce
Ukrštenost/Kvalitet: Fixed
Kuća: Peta
Suprotni znak: Vodolija
Amajlija: Rubin
Period: 23. jul – 22. avgust

Godišnji horoskop 2023. za Lava donosi vam preispitivanje dosadašnji odluka, što će se posebno odraziti na ljubavnu sferu života.

Za Lavove, naredna godina obećava da će biti veoma dvosmislena. To se, pre svega, odnosi na emocionalnu pozadinu, koja je prilično stabilna u prvoj trećini godine, a zatim podložna značajnim fluktuacijama. Ovo poslednje će biti povezano uglavnom sa sferom odnosa.

Prijateljsko okruženje može da se promeni, a rastanak sa nekim ljudima će za Lavove postati prilično bolan. Partnerstva će naterati Lavove da preuzmu dodatnu odgovornost i počnu da ih opterećuju, a naknadno razočarenje neće dugo čekati. Mnogi Lavovi u brakovima će odjednom početi da se dosađuju i osećaju nedostatak emocija od komunikacije sa srodnom dušom, dok pokušavaju da sačuvaju obraz i pokažu okolini spoljašnju fasadu srećne i zadovoljne porodice.

Uzrok razočarenja će najčešće biti prilično konzervativna i tvrda pozicija Lavova, nespremnost na unutrašnje promene, kao i preterani zahtevi bračnim partnerima. Do kraja godine, mnogi Lavovi će preispitati neka svoja uverenja, prilagoditi scenarije i dobiti svaku priliku da „udahnu drugi život” svojim odnosima, menjajući ih na bolje.

Fokusirani na karijeru i profesionalnu aktivnost, Lavovi će prebroditi sledeći korak, uživajući u zasluženom uspehu i priznanju. Finansijska strana života, kao i zdravlje, neće praviti posebne probleme.

Posao
Sa Jupiterom koji ulazi u fiksni znak Bika (u maju) i izlasku Saturna iz Vodolije (u martu), očekujte da ćete biti posebno blagosloveni u polju ljubavi i karijere. Međutim, vaša najveća lekcija i jedina stvar od koje morate biti spremni da odustanete je samoprekor i samokritika. Vaša osuđujuća priroda ometa vašu krajnju sreću. Dok ne budete mogli da prihvatite sopstvenu nesavršenost, nećete moći to isto da podnesete ni u drugima. Ponekad to zahteva da sagledate osetljive, sramotne, frustrirajuće i burne delove onoga ko ste danas i ko ste bili u prošlosti. Jednom kada prihvatite da ste (i još uvek) jednostavno učili i radili najbolje što ste tada mogli, to isto ćete priznati i drugima. Možda ćete čak početi da uživate pokazujući drugim ljudima kako da žive život na srećniji, zdraviji i samopouzdaniji način. Sve ovo govori da će vam se polje karijere značajno pozitivno pokrenuti i konačno ćete biti u poziciji da odlučujete kako o sebi, tako i o drugim ljudima.

Ljubav
S obzirom na to da ste na samom kraju jedne neprijatne faze, ona dobija na snazi sve do proleća, kao foto-finiš. Sve odluke koje ste izbegavali u protekle dve godine, pod prisilom stižu na hitno odlučivanje. Dakle, ukoliko ste u proteklom periodu odolevali neprijatnim potezima, od januara do kraja marta mogući su neizdrživi izazovi koji mogu trajno narušiti odnose. Ukoliko ovo prevaziđete, od proleća predstoji sjajan period, pa ćete konačno moći da odahnete. Da biste partnerstvo učvrstili neophodno je da poradite na jačanju ljubavi i otklanjanju kolotečine i dosade u romantičnoj vezi. Najveći neprijatelj vam može biti monotonija, jer vas je prethodni period navikao da ljubav funkcioniše samo ukoliko je izložena tenziji i stresu.

Zdravlje
Prisetite se aktivnosti koje ste voleli kada ste bili dete, bilo da je to plivanje, ples ili bavljenje omiljenim sportom. Možda bi vam prijale zabave ili pisanje dnevnika. Važno je ostati u balansu, u protivnom, čuvajte se autoimunih bolesti.

Related posts