Godišnji Horoskop – OVAN

Godišnji Horoskop – OVAN

. –

Simbol: Ovan
Element: Vatra
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Crvena
Osetljivi delovi tela: Glava
Parnjak u kineskom: Zmaj
Vladajuća planeta: Mars
Ukrštenost/Kvalitet: Cardinal
Kuća: Prva
Suprotni znak: Vaga
Amajlija: Dijamant
Period: 21. mart – 19. april

Godišnji horoskop 2023. za Ovna donosi novine kako na ljubavnom planu, tako i na finansijskom.

Glavna tema za Ovna u 2023. biće odnosi. I, najverovatnije, u pitanju će biti nova ljubavna veza. Obostrano interesovanje, privrženost, zbližavanje, romansa i strast stižu ne samo Ovnovima koji su u potrazi za srodnom dušom, već i onima u vezama. Ovo poslednje će doneti obnavljanje osećanja, dostizanje novog nivoa, zadovoljstvo zajedničkog druženja.

Finansijska strana života će zadovoljiti Ovnove stabilnošću, neki predstavnici ovog znaka imaće pravu priliku da poboljšaju uslove života u drugoj polovini godine. Profesionalna sfera doneće nove ideje i zanimljive projekte, ali će se broj kontakata sa prijateljskim okruženjem za većinu tipičnih Ovnova donekle smanjiti, jer jednostavno neće biti dovoljno vremena za sve. Ali kvantitet ovih kontakata će se konačno pretvoriti u kvalitet, prema drugom zakonu dijalektike.

Putovanja Ovnu mogu doneti ne samo zadovoljstvo i zanimljiva iskustva, već i materijalne koristi. Ne treba odbiti poslovna putovanja u druge gradove ili zemlje, ako se takva prilika ukaže, posebno u proleće i jesen.

Zdravlje neće praviti velike probleme, ali Ovnovi koji imaju problema sa gastrointestinalnim traktom, treba više da vode računa o ishrani, pridržavajući se preporučenog načina ishrane.

Posao
S obzirom na to da godina počinje tranzitnim Jupiterom u vašem znaku (do maja), iskoristite prvi kvartal 2023. za akciju jer ćete, najverovatnije, ostvariti uspeh i dobiti nagrade. To znači da se u smislu ljubavi, stila života i karijere od vas traži da izađete iz svoje zone udobnosti i krenete u realizaciju života koji želite, umesto što tapkate u mestu. To ne znači da je dosadašnji život bio pogrešno kreiran, ali bićete primorani da razmišljate van okvira i konačno krenete za onim što želite. Neki od vas možda osećaju kao da je život pauziran poslednjih nekoliko godina, ali ono što vam pripada stiže u punom kapacitetu. Od aprila do decembra radićete na projektima u kojima se maksimalno ostvarujete i uspostavićete bliske veze s osobama sa kojima ste sinhronizovani. Oslobodite se razmišljanja da je rad uvek naporan, a rezultati nezadovoljavajući. Za vas je ovo godina berićetne žetve.

Ljubav
Početak godine će Ovnovima doneti mnogo uspona i padova u ljubavnim odnosima i bračnom životu. Pred kraj godine, odnosno posle oktobra, stvari će se srediti i odnosi će se popraviti. Ljubav između vas i vašeg životnog partnera će rasti i doživećete bliskost. Ovo će ojačati vašu vezu. Odluke koje se odnose na ljubav, prosidbu i brak najbolje je doneti posle oktobra. U aprilu, u vašem znaku, će se desiti prvo pomračenje Sunca. Zbog ovoga je poželjno da ostanete strpljivi i disciplinovani kako biste iskontrolisali potrebu za velikim odlukama koje bi bitno uticale na partnerski život.

Zdravlje
Osećete se kao da možete preuzeti gotovo sve što vam padne na pamet, ali to je delimična istina. Ipak, pripazite na pluća. Svaka dugotrajna tuga ostavlja traga upravo na tom delu našeg tela koje je zaduženo za udisanje ne samo kiseonika već i životne energije.

Related posts