Godišnji Horoskop – RAK

Godišnji Horoskop – RAK

. –

Simbol: Rak
Element: Voda
Polaritet: Negativan
Omiljene boje: Bela, srebrna
Osetljivi delovi tela: Stomak, grudi
Parnjak u kineskom: Koza
Vladajuća planeta: Mesec
Ukrštenost/Kvalitet: Cardinal
Kuća: Četvrta
Suprotni znak: Jarac
Amajlija: Biser
Period: 21. jun – 22. jul

Godišnji horoskop za 2023. za Raka donose miran period u kome ćete moći da saberete utiske.

Rakovi mogu da očekuje prilično mirnu i stabilnu godinu, sa samo nekoliko malih izuzetaka. Ovo poslednje se odnosi na to da će rast i razvoj malo stati, a Rakovi će imati priliku da se oporave, uživaju u onome što su prethodno postigli i steknu uporište na sadašnjim pozicijama.

Unutrašnja potreba za samoćom primoraće Rakove da smanje broj kontakata sa okolinom, ostavljajući samo ono najvažnije i najdraže njihovom srcu. Rakovi u braku na proleće će biti suočeni sa izborom koji će ih naterati da promene svoju ulogu u uobičajenom scenariju za razvoj odnosa. Usamljeni Rakovi će pronaći pouzdanog partnera koji deli njihove vrednosti – ovo se odnosi ne samo na romantičnu sferu, već i na posao.

Pored sezonskih prehlada, zdravlje Rakova neće praviti probleme, a ove godine je bolje da ne putuju na velike udaljenosti radi rekreacije i zabave. Prenesite ih u sledeći period, jer će opasnosti i problemi u kretanju postati više nego verovatni.

Pred kraj godine, mnogi tipični Rakovi će morati da započnu borbu za karijeru i to sa konkurentima za poziciju ili će pak morati da se izbore za poseban profesionalni status. Rezultat ovog obračuna biće poznat početkom sledeće godine. Finansije i materijalna strana života biće stabilni i poprilično predvidljivi.

Posao
Ova godina će vas testirati možete li da se oslobodite prošlosti i neke težine koja je proizašla iz nje. Bez obzira na to da li se borite za jasnu misao kako biste održali energiju i osećaj samopouzdanja, pokušajte da se rešite utiska krivice i težine kojima se, praktično, samokažnjavate. Za mnoge od vas ova godina donosi prilike za putovanja koja mogu biti životno važna. Bez obzira na to da li putujete sami ili u društvu, morate odvojiti vreme koje ćete posvetiti samo sebi. Od leta počinje ciklus velike profesionalne dinamike, mnogo je obaveza koje će čekati samo na vas. Bez obzira na poteškoće krajnji rezultati će biti životno važni za vas. Zbog toga, najbolje je da se naoružate strpljenjem i s maksimalnom energijom uđete u ovaj ključni period tokom koga ćete staviti tačku na važan ciklus vaše profesionalne karijere. Mnogi Rakovi će ove godine promeniti posao, a neki će krenuti put inostranstva.

Ljubav
Predstojeća godina će biti dobra za Rakove. Učvrstićete vezu sa voljenom osobom. Ipak, kontrolišite svoje emocije i vodite računa i o željama partnera. Posle oktobra odnosi će se poboljšati i moći ćete da rešite sve lične probleme. Bračni parovi biće srećni sa svojim partnerima. Oni koji žele brak naći će svoje saputnike. Vaša veza će postati romantičnija krajem godine i delićete radosne trenutke očarani romantikom. Za neke od vas ova godina donosi povratak nekih partnera iz prošlosti. Ukoliko spadate u ovu grupu Rakova, ne odbacujte priliku, jer ako vam se neko vratio u život, to znači da nije dovršio ono zzbog čega vam ga je nebo poslalo.

Zdravlje
Velike su šanse da ćete svoj životni stil staviti na ozbiljnu reviziju. Vreme je da se pozabavite svojim metabolizmom kako biste što pre pronašli način da detoksikujete organizam i time odmorite jetru. Signal za ovo vam može doći u vidu alergija i oticanja.

Related posts