Godišnji Horoskop – RIBE

Godišnji Horoskop – RIBE

. –

Simbol: Ribe
Element: Voda
Polaritet: Negativan
Omiljene boje: Morsko-zelena
Osetljivi delovi tela: Stopala, imuni sistem
Parnjak u kineskom: Zec
Vladajuća planeta: Neptun, Jupiter
Ukrštenost/Kvalitet: Mutable
Kuća: Dvanaesta
Suprotni znak: Devica
Amajlija: Mesečev kamen
Period: 19. februar – 20. mart

Ribe će prvih pola godine biti zauzete jurnjavom za srećom i uspehom, koji će im, međutim, doći tek nakon što uspore i vode računa o svom unutrašnjem stanju.

Krug kontakata tokom godine činiće uglavnom pametni i intelektualno razvijeni ljudi, sa briljantnim logičkim sposobnostima, od kojih možete mnogo naučiti. Finansijska situacija će biti prilično stabilna, a one Ribe koje uspeju da održe pravi balans između posla, slobodnog vremena i ličnog života imaće priliku da je poprave.

Porodica i deca zadaće većini Riba dosta problema u drugom tromesečju godine, ali odnosi sa partnerima će polako početi da se kreću nabolje. Slobodne Ribe mogu da očekuju novu romansu, ali, nažalost – nije izgledno da će ona dugo trajati. Dugoj ljubavi se mogu nadati samo oni koji odbace uobičajene stereotipe u pogledu razlike u godinamaili društvenom statusu – oni će moći da pronađu svoju srodnu dušu.

Sezonsko slabljenje imuniteta u proleće može zadati velike nevolje Ribama, pa bi trebalo unapred da vodite računa o svom zdravlju, potkrepljujući ga neophodnim vitaminima i mineralima, pravilnom ishranom i snom.

Posao
Ovo je godina tokom koje ćete doneti brojne važne odluke koje su samo vaše. Teško je reći da li je u pitanju samo posao ili promene menjaju opštu životnu postavku, jedno je sigurno – vi idete putem potpune transformacije koja će tokom 2023. godine dobiti jasan oblik. Naime, u proteklom periodu ste već osetili energiju koju vam je Saturn nagovestio, a sada je vreme da se fokusirate na osnovna pitanja: ko ste, gde ste, s kim ste i kuda idete. Da biste izvukli maksimalno iz energetskog potencijala koji vas obuzima neophodno je da se marljivo posvetite rešavanju svakog problema, čak i kad vam on deluje nevažno. Koliko god vam neprijatna bila pomisao na finansijske probleme, ne opterećujte se jer novac stiže na, za vas, krajnje neobičan način. Važna razrešenja kao i životne odluke pokreću se od proleća, jer ulaskom Saturna u vaš znak otpočinje ciklus korenitih životnih promena.

Ljubav
Romantičan život dobija na intenzitetu. Stvari su možda stagnirale prošle godine, ali sada se otvara prilika da kvalitetno otpočnete život s partnerom. Ukoliko ste slobodni izvestan je početak ljubavne veze s osobom koja jeste korektna, ali joj vi dodatno dodeljujete kvalitete. Da li će ljubav opstati ili neće, to ne možete znati ukoliko ne probate. Gledano iz astrološkog ugla, ukoliko prevaziđete početne prepreke, naizgled mala ljubavna romansa može prerasti u ozbiljno partnerstvo. Budite pažljivi u ophođenju s prijateljima, velike su šanse da ih u narednom periodu ozbiljno zapostavite a samim tim i trajno izgubite. Tranzitni Saturn u vašem znaku pravi čistku nakon koje ništa više neće biti isto.

Zdravlje
Motivisani ste, više nego ikad pre, da napredujete u svojim velikim ciljevima, a to uključuje i podizanje fizičke forme na viši nivo. Vaše samopouzdanje raste. Bez obzira na moguće melanholično raspoloženje, vaše zdravlje je dobro.

Related posts