Godišnji Horoskop – ŠKORPIJA

Godišnji Horoskop – ŠKORPIJA

. –

Simbol: Škorpija
Element: Voda
Polaritet: Negativan
Omiljene boje: Tamno crvena, crna
Osetljivi delovi tela: Reproduktivni organi
Parnjak u kineskom: Svinja
Vladajuća planeta: Pluton, mars
Ukrštenost/Kvalitet: Fixed
Kuća: Osma
Suprotni znak: Bik
Amajlija: Opal
Period: 23. oktobar – 21. novembar

Za Škorpije, godina će doneti inspirativne izglede, uzbudljive ideje ili predloge koji će biti primljeni sa velikim entuzijazmom.

Prilika da testirate svoju snagu, steknete neobična iskustva stalno će pratiti Škorpijee tokom cele godine. Materijalna strana života će bit izadovoljavajuća: čeka vas povećanje prihoda, finansijsko blagostanje i mogućnost da povećate svoj finansijski prihod. Profesionalna sfera doneće konstruktivnu konkurenciju Škorpijama. Neki će odlučiti da promene posao, izađu iz uobičajenog društvenog konteksta i pokušaju da se nađu u nečem novom.

U ličnom životu Škorpije čeka ispunjenje svih želja, razmena međusobnih osećanja. Za mnoge slobodne predstavnike ovog znaka, 2023. će doneti veridbu, brak i rađanje dece. Porodične Škorpije će verovatno doživeti još jednu krizu u svom braku, doživeće gubitak entuzijazma i inspiracije. I ovde će konačni rezultat veze zavisiti podjednako od dvoje: i od samih Škorpija i od bračnih partnera. Što se tiče odnosa sa užim krugom prijatelja, ovde će Škorpije preispitati neke svoje privrženosti i kontakte i pokušati da se otarase poznanika koji su toksični.

Što se zdravlja tiče, Škorpiojama se savetuje da „drže prst na pulsu“, jer mnoge predstavnike ovog znaka može da uznemiri bolna reakcija na mesečeve faze, atmosferske promene i povećana vremenska osetljivost.

Posao
Ove godine rizikujete jer je ulog sve veći. Mnogi od vas će videti da se neki od rizika isplate tek kada lično preduzmete akciju. Dakle, ne čekajte na druge, vreme je da život uzmete u svoje ruke. Da biste u ovome bili uspešni, neophodno je da prevaziđete preterano filozofiranje i analitičko razmišljanje, oslonite se na intuciju, koja je ujedno i vaše najjače oružje. Ove godine ćete biti napredni i okolina će to primetiti. Iako ste na uzlaznoj putanji, morate zaživeti u vibraciji zahvalnosti pri čemu se ovaj princip najbolje manifestuje kroz darežljivost i širokogrudost. Drugim rečima, pred vama je važna i uspešna godina tokom koje će vas život nagraditi profesionalnim uspesima i novim pozicijama. Istovremeno, ulazite u iskušenja tokom kojih, ukoliko ovo ne savladate na pravi način, mnogo toga možete izgubiti, naročito ako se uznesete i pomislite da ste gospodar života i smrti.

Ljubav
S obzirom na to da ćete dosta biti usmereni na lične potrebe, posebno se potrudite da vreme koje provodite s članovima porodice iskoristite na poboljšanje odnosa i jačanje veza. Određene oscilacije u atmosferi uzrokovane su profesionalnom promenom kroz koju prolazite. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, budite pažljivi, druga strana može podleći pritiscima i pridružiti se osobama koje od vas zahtevaju promene na koje niste spremni da pristanete. Ukoliko niste u braku, određene okolnosti vas mogu primorati na promenu statusa i ulazak u brak koji niste planirali. Sažeto rečeno, ovo je godina mogućih neprijatnih preokreta na ljubavnom planu, pa stoga budite pažljivi.

Zdravlje
Održavajte kondiciju, vežbajte u društvu, makar i virtuelno. Dobro se organizujte, odvojte vreme samo za sebe. Upražnjavajte meditaciju ili jogu. Tranziti govore da su mogući problemi s genitalnim organima, leđima i nogama.

Related posts