Godišnji Horoskop – STRELAC

Godišnji Horoskop – STRELAC

. –

Simbol: Strelac
Element: Vatra
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Ljubičasta
Osetljivi delovi tela: Kukovi, butine
Parnjak u kineskom: Pacov
Vladajuća planeta: Jupiter
Ukrštenost/Kvalitet: Mutable
Kuća: Deveta
Suprotni znak: Blizanci
Amajlija: Topaz
Period: 22. novembar – 21. decembar

Za Strelca, godina će doneti niz srećnih okolnosti u profesionalnim aktivnostima, karijerama i, uopšte, poslovnim poduhvatima.

U svim oblastima gde je potrebno boriti se za svoje interese, Strelci imaju sve šanse da pobede, i to čisto, bez kompromisa. Finansijska situacija Strelca biće povezana sa porodičnim poslovima, mogući su dobri prihodi od porodičnog posla ili nasleđe.

Za one Strelčeve koji odluče da započnu nešto novo u profesiji ili otvore sopstveni biznis, uspeh će doći tek kada se oslobode svojih standardnih stereotipa i načina razmišljanja.

Strelčevi će uživati u druženju sa svojim prijateljima, ali će neka pojačana sumnjičavost naterati predstavnike ovog znaka da nove poznanike u svoj krug puštaju sa puno opreza. Unutrašnje promene koje proživljavaju Strelčevi povući će za sobom i nek spoljašnje promene. Lični život porodičnog Strelca biće stabilan i predvidim, baš kao i ljubavni život Strelčeva u dugim vezama.

Zdravlje će takođe biti dobro i neće stvarati posebne probleme. Kada putujete na velike udaljenosti, preporučljivo je biti posebno pažljiv, posebno prema dokumentima, papirima, kreditnim karticama i novčanicima.

Posao
Ovo će biti godina u kojoj ćete biti miljenik sreće. Sve prepreke s kojima ste se mučili, jedna po jedna, gube na snazi. Vreme je da završite neka stara pitanja i pokrenete nova. Poseban vetar u jedra donosi vam ubrzanje realizacije svega čega se dohvatite. Zbog toga, neophodno je na vreme pripremiti tačan plan i put ostvarivanja svakog projekta. U suprotnom, može vam se desiti da vas stigne ona čuvena izreka “pazi šta želiš, možda ti se i ostvari”. Povoljno je vreme za planiranje sticanja veće imovine, bilo da je to nekretnina, nov auto ili neka druga investicija koju ste priželjkivali. Ovo je naročito naglašeno od maja 2023. godine kada će vaš vladar, Jupiter, ući u Bika i time pospešiti materijalno dobro za vas. Ipak, pored mnoštva povoljnih znakova, nije zgoreg biti oprezan s pozajmicama, naročito ako se radi o dugogodišnjem kreditu.

Ljubav
Voljena osoba je tu da vam pomogne i to će vam, ove godine, biti dragoceno. Neko od članova porodice traži potpunu pažnju, a to može uticati na vaš ljubavni ili bračni status. Pokušajte da odložite neke od svakodnevnih aktivnosti i zamenite ih kreativnim akcijama koje mogu osvežiti vašu ljubavnu vezu. Ove godine je važno da učvrstite veze s prijateljima i porodicom, jer suštinske promene koje vam predstoje mogu narušiti privatan život. Ove godine nećete s lakoćom podnositi promene, čak ni one koje vode u boljitak. Zbog toga, budite naročito pažljivi u svakoj interakciji s okolinom, jer veliki stresovi i tenzije mogu bitno pokvariti raspoloženje.

Zdravlje
Ovo je period kada biste mogli da naučite koliko nije lako dostići idealnu telesnu težinu. Sve dok ste disciplinovani uspevaćete da držite konce u svojim rukama. Ako ne, spremite se na višak kilograma, oticanje i probleme s hormonima.

Related posts