Godišnji Horoskop – VAGA

Godišnji Horoskop – VAGA

. –

Simbol: Vaga
Element: Vazduh
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Plava
Osetljivi delovi tela: Bubrezi
Parnjak u kineskom: Pas
Vladajuća planeta: Venera
Ukrštenost/Kvalitet: Cardinal
Kuća: Sedma
Suprotni znak: Ovan
Amajlija: Safir
Period: 23. septembar – 22. oktobar

Za Vagu će 2023. biti godina aktivne komunikacije, putovanja i poslovnih aktivnosti.

Mnoge Vage će pokrenuti sopstveni posao, koji će biti rezultat nagomilanog iskustva i materijalnih sredstava. Ne može se reći da će uspeh biti brz i snažan, prvi rezultati će biti skromni, ali novi izgledi će se pojaviti u drugoj polovini godine.

Sa prijateljima će Vage imati prijatnu komunikaciju, a od njih podršku i pomoć. Mogu se pojaviti i novi prijatelji iz drugih zemalja ili gradova. Porodični život će skoro u potpunosti zavisiti od samih predstavnika ovog vazdušnog znaka. Oni koji praktikuju konfliktno ponašanje, tvrdnje i ljubomoru rizikuju da sredinom godine upadnu u prilično ozbiljnu krizu odnosa sa nepredvidivim ishodom od strane partnera.

Ovo važi i za one Vage koje još nisu formalizovali vezu ili su tek ušle u period medenog meseca. Problemi sa decom će takođe doći do izražaja, moraćete da im posvetite prilično mnogo vremena i novca. U ovom slučaju, preporučuje se da se obratite rođacima za pomoć ili savet.

Većina Vaga može imati problema sa novcem, osiguranjem ili nasledstvom, pa pri potpisivanju dokumenata treba biti posebno oprezan, posebno sa tekstom ispisanim sitnim slovima. Što se tiče zdravlja, do kraja godine može se osetiti nervna iscrpljenost, a tokom cele godine postoje rizici od povreda glave.

Posao
Odvojite vreme i napravite detaljnu analizu o tome na koga i na šta trošite svoje vreme, naročito u prvih nekoliko meseci ove godine. Primetićete da će loši odnosi i ružne navike početi da nestaju. To ne znači da ćete ovu godinu živeti pasivno, naprotiv. Glavne događaje ćete pokrenuti upravo svojim suptilnim tihovanjem i nameštanjem u poziciju iz koje ćete s lakoćom odreagovati kada bude pravo vreme za to. Ukoliko ovo na fin način odradite, ova godina će biti veoma dobra za vas. Tranzitni Saturn podržava vaše polje profesije i statusa, pa su stoga očekivane krupne odluke i dobici, bilo da su u vidu novih ugovora, promene posla ili čak i zaokreta u karijeri. Dakle, put do poslovnih pobeda vodi preko mudrih i strpljivih poteza, nikako otvorene borbe i nagle odluke jer u tom slučaju vam sledi gubitak i pad s pozicije koja možda nikada nije ni bila vaša.

Ljubav
Početak ove godine mogao bi da nosi neke izazove u vašim ljubavnim odnosima i bračnom životu. Ostanite odani svom partneru jer, u protivnom, veza bi se mogla loše završiti. Nekako, vaša voljena osoba može preceniti sebe, a to vama deluje nepodnošljivo. Ako planirate da se do proleća venčate, savet je da to odložite. Vagama koje su u braku takođe se preporučuje da se suzdrže od donošenja nekih važnih odluka vezanih za partnerski život. Glavna tema ove godine je harmonizovanje odnosa, uspostavljanje iskrene komunikacije i pošten stav kako prema sebi tako i prema osobama koje su prekoputa. Ljubavni izazovi koji muče Vagu biće dominantno jaki sve do leta 2023. godine. Nakon toga sledi stabilizacija, a vrhunac dobrih vibracija u polju partnerstva stiže tek nakon rođendana.

Zdravlje
Da biste ostali u zdravlju i kondiciji, neophodno je prihvatiti Saturnove principe: red, rad i disciplina. Ova planeta otežava sliku vašeg polja zdravlja, traži kompromise. Kako god da se postavite, pripazite na metabolizam, krvnu sliku i limfni sistem.

Related posts