Godišnji Horoskop – VODOLIJA

Godišnji Horoskop – VODOLIJA

. –

Simbol: Vodolija
Element: Vazduh
Polaritet: Pozitivan
Omiljene boje: Tirkizna
Osetljivi delovi tela: Zglobovi, cirkularni sistem
Parnjak u kineskom: Tigar
Vladajuća planeta: Uran, saturn
Ukrštenost/Kvalitet: Fixed
Kuća: Jedanaesta
Suprotni znak: Lav
Amajlija: Tirkiz
Period: 20. januar – 18. februar

Vodolije, godina će doneti posebne brige vezane za porodicu i rodbinu, ali vaša unutrašnja snaga će vam omogućiti da se uspešno nosite sa gotovo svim problemima.

Novi profitabilni projekti ili izgledi za karijeru pružiće vam priliku da značajno poboljšate svoju finansijsku situaciju, a blisko okruženje će vam pružiti ne samo pomoć, već i prijatne prilike za zanimljivu komunikaciju. Pitanja u karijeri posebno će uspešno rešavati one Vodolije koje će se oslanjati ne samo na svoje profesionalne kvalitete, već i na lični šarm i dobru volju prema menadžmentu i kolegama.

Vodolije koje su u romantičnoj vezi svim silama će se odupreti formalizaciji ovih odnosa, jer nisu spremni da preuzmu odgovornost i korenito promene svoje živote. Partnerstva će takođe biti ugrožena, jer će emocije ući u opadajuću fazu što će naterati Vodolije da se donekle povuku i povećaju distancu. Situacija se može promeniti nabolje u poslednjem kvartalu godine.

Oni koji imaju problema sa mišićno-koštanim sistemom mogu iskusiti napade išijasa, uganuća ili grčeve. Za održavanje dobrog zdravlja, Vodoliji se preporučuje da periodično organizuje odmor u opuštajućim SPA centrima. Duga putovanja odložite.

Posao
Početkom godine bićete izloženi mnoštvu kosmičkih uticaja. Morate da se oslobodite finansijskih briga. Tražite drugačije načine rada čak i ako to podrazumeva manje prihode. Bliski saradnici će vam pomoći da savladate prepreke i poboljšate svoju efikasnost. Kako god da vam izgleda na prvi pogled, krajnji ishod vaših finansija će biti dobar, iako neće biti preteranog viška koji bi vas činio spokojnim. Bez obzira na to, bićete sposobni da kvalitetno iskoristite svaki priliv, baš onako kako je najbolje za vas. Novčanik, frižider i trpezarijski sto biće dovoljno puni kako biste s lakoćom prevazišli sve poteškoće koje vam se mogu isprečiti na putu. Neki od vas će, naredne godine, promeniti ne samo firmu već, sasvim moguće, i potpuni pravac u karijeri.

Ljubav
Naredna godina donosi emotivne turbulencije. Vaša želja za slobodom će se povećati jer ne želite da se vežete za monoton život. Međutim, biće i dana u kojima bi određeni emocionalni problemi mogli malo zakomplikovati i pridodati tenziju vašim frustracijama. Dakle, ne dozvolite da napete situacije stvaraju distancu između vas i vaših najbližih. Takođe ovo je životna faza tokom koje će se odigrati važne promene u vašem privatnom životu. Pre nego što donesete bilo kakvu odluku koja se ne tiče samo vas, morate razgovarati sa voljenom osobom i videti da li i drugoj strani to odgovara. U porodičnom okruženju predstoje promene – neki od vas će se odseliti, a nekima stiže novi član domaćinstva.

Zdravlje
Kako godina počinje, možete osetiti opterećenje i energetski pad. To može biti dobar razlog za bitne odluke. Na primer, promenu načina ishrane ili uključivanje u neki fitnes program. Bilo kako bilo, čuvajte leđa, debelo crevo i stopala.

Related posts